Nimetön

Runoilija Kuuprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2002
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 16:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.4.1986

 

Mitä minä sanoin?
Rakkauden haavoilta on niin pirun vaikea pelastaa.
No, kuka käski mennä rakastumaan,
ei kukaan pakottanut.
Omaa syytäsi
että nyt saat kärsiä.

Kaduttaako?
Niin pitääkin,
taas onnistuit mokaamaan,
päästit liian lähelle,
luotit.
Ei sellainen peli vetele.
Jos aiot selvitä hengissä tästä maailmasta
sinun täytyy oppia puolustautumaan,
kasvattaa muuri.

No niin,
nyt on parempi, eikö olekin?
Tuon muurin läpi ei heti murtaudutakaan.

Ja silti,
sydän muurin sisällä itkee kaipuutaan...

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi ovat todellisia ja hyvin kirjoitettuja! Mä tykkään! Tätä lisää! :)

Äh - paatosta alkuun : elämässä sydän ottaa isoimmat kolhut ja niin sen kuuluukin! Sen vaan ei saa antaa arpeutua vaan parantua, ei sulkea muurin taa, vaan hengittää..
siten se vahvistuu, jos tarve on.

Runosta sanoisin että hyvin rakentuu, loppua kohden voimistuen. Ensin annetaan "huono neuvo", mutta sitten lopussa todellinen toteamus.

 

Käyttäjän kaikki runot