Jätit jäljen

Runoilija Piiu

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 16.6.2016
Viimeksi paikalla: 16.6.2016 20:28

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.10.1988

 

Se tuska ja pelko mitä aiheutit,
se ei koskaan unohdu.
Anteeksi olen antanut mutta,
en sinun takiasi vaan itseni.
Taakka keveni mutta muistot,
niin hyvät kuin pahat ei koskaan.
Eniten sieluani raastaa ne hyvät kuin huonot.
Miten pystyit, miten kykenit?
Tunsinko sinua koskaan oikeasti?
Olivatko ne hyvät muistot vain manipulaatiota?
Rakastitko koskaan oikeasti minua?

Olet piikki kädessäni,päässäni ja sielussani.
En unohda sinua koskaan,
en lopeta rakastamasta sinua koskaan.
Sairautta vai rakkautta?
Siihen toivon sieluni kertovan vastauksen joskus.
Sieluni on kuitenkin puhdas sinusta,
mieleni ei koskaan.

Selite: 
Rankan parisuhteen purkua,käsittelyä, irti päästämistä ja yli pääsyä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä pursuava kaipuun tuska, rakkauden saamisen ja antamisen - puutteesta - syntyvänä kaipuuna tulee sanoina molemmissa runoissasi koskettavasti esiin.

               Onnea ja Rakkautta toivon sinulle! 
 

Käyttäjän kaikki runot