Kuollut rakkaus

Runoilija keijukainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makasit päälläni viime yönä.

Tunsit sinut mutten sinua.

Halusin sanoa, halusin sinun sanovan jotain.

Mutta oli vain hiljaisuus ja tiesin.

Tiesin ettei ole syytä jatkaa.

Tarina oli lopussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä koskettava
 

Käyttäjän kaikki runot