vain vähän..

Runoilija keijukainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos vielä kerran.

Ihan vähän vain maistan.

Sinua.

Tiedän sen olevan virhe.

Sillä kadun sitä jo nyt.

Silti en aio estää itseäni.

Selite: 
hullu olen.. jos sen teen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot