Sarvet ja siivet

Runoilija sage-femme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojeni tempo on sydämeni sykkeestä. Tekstit ovat hiljaisia kannanottoja, tunteiden ja tuokioiden sulaumia, paperille vangittua rakkautta. Runominä ei viittaa aina kirjoittajaan: subjektiivinen näkökulma vain on lähtökohtaisesti tehokas.
 

Olet kuolematon
kun otat uuden naamion.
Aina korkeammalla häpeää
Totuuden ulottumattomissa.

Rakkaudesta kirjoitit pilkkalaulusi
Olemuksesi juo elämänvoimani.
Rikkonainen astiasi valaa sen maahan
minun nähteni.

Imet veren ja hengen
riivaajiesi ravinnoksi.
Rajaton valheen valta
Avaa portteja uusiin Edeniin.

Pahuuden hedelmät
vailla seuraamuksia.
Arpinen uhri
yrittää tappaa kuolematonta.

Selite: 
narsismista
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot