Kevät

Runoilija Onn1

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 28.3.2016
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 8:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.6.1986

 
En nukkunut silmäystäkään tänä yönä,
poltin tupakkaa suurella kivellä.

Katselin kuuta,
joka halvan ilotulitteen kultaisena
loisti likaisten koivujen takaa.

Kuuntelin lintujen laulua.

Kevät on tulossa,
talvella minä saan
taas nukahtaa.
Selite: 
Kevät
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Niin se totta tosiaan tuloillaan on. :) 
Lempeänlämmin, viehättävä runo. Tykkäsin lukea.
Kevättä todellakin on ilmassa. Täällä ainakin on jo nyt + 10 astetta lämmintä. 
Kyllä se kevät hiljalleen tallustellen länttäsee.
 

Käyttäjän kaikki runot