Kultaseni, rakkainpani

Runoilija Ciruela

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää nähnyt, syvästi tunteva
Ihmisen tytär ja miehelleen rakas


"My guilt is like my beauty - eternal..."
 

Näin syliisi sulkeudun,
uniimme unohdun.

Olet mereni ainainen,
laineillasi laulelen.

Ilostani olla kanssasi,
kultaisesta sydämestäsi.

Meidän maailmamme yhteinen,
tulevaisuus ruusun kuvioinen.

Kultaseni, rakkainpani,
ole minulle ikuinen,
sinua, unhoita ikinä en.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista...kaunista... :)

 

Käyttäjän kaikki runot