Tuulen tuomaa
tuulen viemää
virran uomaa
luojan luomaa
Niin kauas
niin pitkään
ei ulotu mitkään
kuin ajatukset
Ei voi ymmärtää
ei käsittää
luontokappale
ihminenkään
Ei sillä ole rajoja
ei rajapintaa
ei siihen ole merkitty
lainkaan hintaa
Ei vihaa
ei kostoa
ei kateutta
katkeruuttakaan
se tunne laisinkaan
Voisiko sellaista olla
olemassakaan?
Kuitenkin
koko ajan
kaikkialla
Elämän ehto
ihmislapsen kehto
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvää syntymäpäivää!!!!
Viisauden lähteillä
Paljon olet pohtinut. Se näkyy runostasi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE!
suurta syvällisyyttä runossasi...