Tahdon ja veden vanki

Runoilija Salvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Viikatteen osoittaessa minua kohti

hiljennyn, pidätän hengitystä

lasken sekunteja

en halua taipua tahtoon
jossa totuus ei asu

eikä minun sydämeni äänellä
ole kuuntelijoita

minä valun vettä sisälleni
kuivin silmin katson viikatetta

en saa sitä katoamaan

olen kuin vapaa vanki pellolla
eikä pakoreittiä ole

vain paimenpoika voi pelastaa

lasken minuutteja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot