Ehtymätön aarre

Runoilija jyskov

Mihin uskot?
Mihin luotat?
Mitä odotat?

Kastehelmistä kultaa
Seitsemästä yrtistä haaveita
Ikuista onnea

Onni on palasina maailmalla
Sen saa
Jos uskaltaa jakaa

Helmet kasteiset haihtuu
Yrtit tyynyn alle kuivuu

Onnensirpaleita löydät

Etsimättä

Sydän avoimena

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvyyteen uin ja sieltä itseni hukuta..
 Tämä tunnelma tuli mieleen.
 

Käyttäjän kaikki runot