Pirun sielunelämä

Runoilija jyskov

Orpo piru helvetissä
Häntä, sarvet kärähtäneinä

Tuomittuna itkemään sisäänpäin
Nielemään kyyneleensä

Valtameri, jonka jokainen tippa 
Hukuttaa sielunsa

Jäljellä vain pelko ja viha
Panssarina jota ei tahdo kantaa

Sen sisällä marionetti
Katsoo vääristynyttä todellisuutta

Tuomittuna, vangittuna
Elinikäinen ilman armahdusta

Itse luomassaan helvetissä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin pystyt kuvittelemaan, miltä pirusta voi tuntua <3 

-terve vaan, tunteita on ihan turha demonisoida, ne on kaikilla jossain,

-kun käyt vaikka hierojalla "kosketushoidossa, niin eiköhän ne jumiintuneet

surut sieltä ala löytä, ja patoutunut itku tulla, anna mörön itkeä!

Kiitos
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot