Muut on aika

Runoilija mika77-62

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2006
Viimeksi paikalla: 27.9.2015 15:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Homekämpän uhri, joka pyrkii toipumaan:)

kärsin melkein jatkuvasta päänsärystä, joten kirjoittaminen ja lukeminen on melko mahdotonta, mutta aina on toivoa, kun syy joskus löytyis:)
 

Voi rakkaani minkä muutoksen
minussa sait aikaan

eihän minulla ollut hyvää kasvatusta
mistä minä voisin tietää
ettei persettä saa raapia kaupassa
ei se kutina lupaa kysy

mistä minä tiesin
miten fiksu mies voi olla
oli hienoa kuulla exien ominaisuuksista
tunsin itseni todella moukaksi

ajatella että mies tuo kukkasia sinulle
minusta sinä olit kuin ruusu
unohtamatta piikkejä

minun oli pakko muuttua
sen ymmärsin

nyt muutos on totta
en kuule enää mitään natinaa
asunhan nykyisin metsän keskellä korvessa
ja onnellisena kaivan nenääni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot