Hyvästi, kun sulaa jää

Runoilija mika77-62

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2006
Viimeksi paikalla: 27.9.2015 15:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Homekämpän uhri, joka pyrkii toipumaan:)

kärsin melkein jatkuvasta päänsärystä, joten kirjoittaminen ja lukeminen on melko mahdotonta, mutta aina on toivoa, kun syy joskus löytyis:)
 

Minne lennät pieni lintuseni
sinä joka tunnet taivaan lait
eivät siipeni luoksesi kanna
vaikka kaipuuni huutaa mukaasi

yöttömässä yössä lauloit
toit taivaan lähelleni

olinko minäkin synnitön

rakkaus lepäsi hennoilla hartioillani
kaikki seitsemän
-niin kaukana, hetken

mikään ei ole pysyvää kerroit
-valehtelit

ainakin nyt uskon niin
kun ikävä raastaa rintaani

mutta tuleeko uusi yötön yö
ja kuka silloin laulusi laulaa
mahtuuko mustan ja valkoisen väliin
-sinun rakkautesi sanoma

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot