Valencia

Runoilija WeeQillmans

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.12.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 10:09

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ollaan vaan ja nautitaan
- kookosmaidosta ja bambumajoista.
Paperipainona: korppikotkan kynsi.


Niin...
ja sehän on vain toive, joka ei ole harhaa ei kuvitelmaa.
Siinähän on tavoite ennen kuolemaa!
 

Vaellan kivikaupungissa,
pienet pyöreät lasikantiset notkuvat maljojaan

Joka nurkalla siestan solisteja,
hombreros

Tulet vastaani kaunokainen,
sinä joka ylpeänä minut ohitat

Älä kiusaa itseäsi,
tarjoan tupakan

Nappaat omani huuliltani,
maistelet ja puhallat savut silmiini

Buenos dias,
ja viittani kahahtaa taas...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kuin joku kohtaus jostain elokuvasta Zorro ehkä...tai sitten vain hieman väritetympi oma kokemus : ))

Wautsi.. Pidin! :)

UPEA ! :3

Tyylisi on kerrassaan kiehtova.
Maalaat sanat kuviksi. Tässäkin valloittava tunnelma!

Alku- vai loppukohtaus? Sopii kummaksikin.

mukava tunnelma tässä. siestan solistit ja kaikkea, jei.

Tämähän on hieno. Lukijan ajatus vaelsi Velancian mukulakivikaduille... Hyvä!

Vaellustunnelmaa espanjalaisittain parhaimmillaan, värähtelee kuumaa temperamenttia...

"ja viittani kahahtaa taas..." Loistava lopetus.

luin runojasi ensimmäisen sivun verran:
erotiikkaa, fantasiaa, taruja---
kerrassaan hieno mielikuvitusmatka!

Vau, pidin :)

Ihanpa mukava. Tulee kiva tarinamainen fiilis.
Kiitos.

pidin, aivan älyttömästi :)

Ei varmasti ole Sinun ensimmäinen runosi. Vahvaa tekstiä. 
 

Käyttäjän kaikki runot