Mirsi

Runoilija Suuripuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäisyys on hyve...ainakin muita kohtaan!
 

kaunis sielu
hieman rääväjä
herkän hieno

pitkät hiukset laskeutuvat
salaperäinen suu
elämää nähneet silmät

keinuva käynti
tuoksuu mimosalle
noitanainen

lähtiessään nousee
kaulan kautta
hevosen selkään
uljaasti istuu

suutelee suulle jalustinpoikaa
joka sammakoksi muuttuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot