vaatimus

Runoilija Suuripuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksinäisyys on hyve...ainakin muita kohtaan!
 

hyvää päivää
minulla olisi ongelma

niin hän asteli takahuoneeseen
nosti polkupyörän tiskille

annoin viimeisen kaksikymppisen
polkien aurinkoon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä oli hauska! :)
ja kiitos arvostelustasi. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot