Nimetön

Runoilija jokotaiLEVOTON

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota. Älä vaadi. Rakasta itseäsi. Hyväksy kuka olet.Kuuntele sydäntäsi.Ja tiedä, saat kaiken mistä luovut. Ja se mihin uskot- se tärkeintä.
 

NAINEN:

Haluttaapa tätä naista
seksiä haluttaa

oispa sellainen
erilainen
toisenlainen nainen

menis vain jonnekin
miehen hakis vierelleen

ottais vain hetkeksi
ja tekis helvetti vie
ihan kaiken.

MIES:

En kestä tätä
ei enää jaksa sitä

viimeyönäkin vierelläni
joku kaunis kylläkin
mutta ihan vieras nainen

inhottaa jo tää
pelkkä seksi

miten voinkin tehdä niin
ottaa vain jonkun vieraan sän-kyyni

tehdä temput
pusu poskelle
sanoa sitten

nyt lähden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei pysty ei... Ja parempi varmaan niin..

Ei pysty ei... Ja parempi varmaan niin..

Upea..vaikka paikoittain kovin ahdistava,hyvin kirjoitettu!

Hauska!

 

Käyttäjän kaikki runot