Nimetön

Runoilija UnohduS

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kummisetä, reserviläinen, foorumin puolella nimellä Epäluottamuslause.
 

SINÄ!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksi sana ei tee runoa. Ei hyvä.

hmm..kappalejakoa olisi voinut hieman miettiä enemmän..ja sanavalintoja..ja minä voisin yrittää kohentaa huonoa läppääni..ääh..

mutta tosi hieno ja hauska runo, ihan oikeest =D

eihän sitä paremmin voi rakkauttaan runolla ilmaista. onhan nämä yhden sanan runot vähän sellaisia.. en tiedä mitä. mutta kun kerta tämä jotenkin minut sai niin ajattelemaan, miksen itse tätä ole osannut ikinä näin runoksi kirjoittaa, en voi mitään pahaakaan sanoa. kekseliästä :) todellakin!

 

Käyttäjän kaikki runot