unta taas

Runoilija evelyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jälkeesi
ei vielä pölykään
laskeutunut
istuimesi
pysäkillä yhä
lämmin
- etsin aikatauluista
seuraavaa bussia

vanha nainen
kysyy kuka olen,
vaikka tietää ja
neuvoo
minua seuraamaan jälkiä
polttamaan sillat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

laittoi miettimään =) pidin

Unenomainen tuntu. En tiedä polttiko runon "minä" sillat takanaan ja aloitti uuden elämän mutta runon kirjoittajalle toivon tänäkin syntymäpäivänä paljon onnea!

Koskettava runo

Unet seuraavat pilviä tuulissa, haaveet sateenkaarta tuulten jälkeen...

Hienosti unta kuvailet, taitavasti tunnelmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot