Tekohengitystä

Runoilija iksu69

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007
Viimeksi paikalla: 26.10.2016 19:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sun päiväs olkoon aurinkoa lämpöä ja valoa sun elos olkoon onnekasta puhdasta ja jaloa sun rakkautes olkoon täydellistä kunnioitusta ja kiintymystä sun sydämes riemuitkoon ilosta ystävistä ja rakkaista lorut ovat intohimoni<3
 

puhalla minuun happea
elon eliksiiriä
paina kätesi rintaani vasten
pidä vain siinä
tekohengitystä tuskaan
riipivään kipuun
jomottavaan särkyyn
hengitä suudelmin
huulillasi minun huulia
pidä lähellä, keinuta
kastele minut kyynelillä
lupaa, että hyväksi tämäkin muuttuu
minuun sattuu
minä hukun, itseltäni
hiljaa vajoan
tekohengitä minuun iloa,
rakkautta ja uskoa
siten minä jaksan
löytää taas itseni
takaisin helvetistä

Selite: 
masennuksen ja ilottumuuden keskellä... kiitos rakas
Kategoria: 
 

Kommentit

todella vaikuttavaa!

Tämän runon takana on oltava jotain syvää, niin anovana on sydän polvillaan. Koskettava.

Koskettava kuvaus.

Liikuttava lämmin runo läheisyyden parantavasta voimasta.

täynnä tunnetta, tosi kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot