anna minulle kipu

Runoilija iksu69

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007
Viimeksi paikalla: 26.10.2016 19:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sun päiväs olkoon aurinkoa lämpöä ja valoa sun elos olkoon onnekasta puhdasta ja jaloa sun rakkautes olkoon täydellistä kunnioitusta ja kiintymystä sun sydämes riemuitkoon ilosta ystävistä ja rakkaista lorut ovat intohimoni<3
 

Anna minulle kipu
Anna runnella
Anna sisimpäni sieluna
Tuntea riipivänä
Anna minulle kipu´
Anna viiltävänä
Anna sydämeni lävistäen
Tuntea iskuna
Anna minulle kipu
Anna ahdistuksena
Anna tukahduttaen tunteita
Tuntea kuristuksena
Anna minulle kipu
Armona, syntymänä
Uuteen, pyyteettömään uuteen
Josta nousen
Ilman syyllisyyttä, uhrausta
Minuna, ilman uutta
Särkyvää kipua

Selite: 
kun kipu iskee, se säteilee elämään ilman kysymistä saako se tehdä niin
Kategoria: 
 

Kommentit

totta turiset:)

 

Käyttäjän kaikki runot