Missä ovat sinun auringonkukkasi

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 0:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Tänä yönä

uni hiipii keittiöön

ottaa herkullisen leivän

lasin maitoa

ja hetken joka jää

murusiksi lautaselle

 

ei uneen

voi päästä levoton

ihoton iho

kuiva kuin näkkäri

jonka päältä puuttuu

maukas voi

 

kuinka voi hymyillä

hymytön

ja nauraa

iloton

kuinka voi rakastaa

koskematon

 

mihin sinä menit

rakkaani

missä ovat

sinun auringonkukkasi

jotka kerran niin kauniisti

meidät yhdeksi kietoivat

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta, yksinäisen ikävää
- kipeänhieno runo
Jänniä vastakohtia, kaipaus tästä mieleeni tulee kanssa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot