Syysunelma

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Se elää vielä
talven kynnykselläkin
ja toivoo
 
nöyrästi toivoo
jäävänsä henkiin
ikuisiksi ajoiksi
 
näille poluille
rakkaille
joihin uusia haaroja
yhä syntyy
 
niin toiveikkaana
se elää
odottaa ja uskoo
 
syysunelma
 
 
20.10.2017
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava, toiveikas runo, hyvä.
Eläköön Syysunelma! Ja muutkin Unelmat!
unelmia pitää olla AINA!
kevät-kesä-syys-talviunelmia
Unelmat on hyvä säilyttää vaikka joka vuodenaikana.
Ihastuttavan valoisan positiivinen runo.
Haaveissa vainko..toivotaan, että ei. Hyvä runo.
Ihana unelma :) ja kaunis runo.
Ihana syysunelma. Ja niin olivat tontturunotkin. Luin ja pidin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot