Jouluhaiku 13

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
ihanaisesti
naurahtelee tonttunen
pojan jutuille
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

no se nauru tarttuu!
aiva ku nenä päähän sopii
Huvittavia juttuja ilmeisesti :D Mainio runo.
Pojalla jutut
ja monet tutut kaskut
nauraahan niitä
hymy on kuin lahjanaru punainen
jokainen saa kiinni päästä sen
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot