Tontun kahdestoista

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Ehkäpä tontun kolailut

unohduttaa aiemmat toilailut

ja elämä palailee

pikku hiljaa takaisin

tonttumaisille raiteilleen

 

eivät ne puhu

eikä nimeltä mainitse

mutta kaikki tietävät

kuka on asialla

kun tonttulassa tapahtuu

 

on se sellainen tonttu

ettei koskaan tiedä

millainen päivä tai yö

ja millainen työ

on taas tehtynä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä kuule taidan tykätä tästä tontusta 🥴
No hyvä ettei kuitenkaan liikaa ole toilaillut että plussan puolella oisi 🙂
Olen ihan samoilla mietteillä.. mukavan tuntuinen tonttu. Hienoa kun on tällekkin joululle kalenteri 🤗
Pitäähän sitä nyt vähän tonttuilla, itekki koko ajan lähestyn tonttujen ikää ja varmaan ulkonäkö ja touhutkin 🎅🏽

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot