2-vuotias.

Runoilija Tulehentuijottaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2020 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1984

Enpä olisi uskonut itseni päätyvän tähän.
 

yhdessä yössä
menetin jotain
eikä sitä saa
enää koskaan takaisin

yhtenä aamuna
sen huomasin
rakkainpani niin
taitavaksi kasvoikin

yhtenä hetkenä
vilahtivat päivät
viikot, vuodet
nyt iso tyttö

Selite: 
Rakkainpani, tyttäreni, iso pieni tyttö 2-v. :) <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista, mahtavaa vauhtia kehittyvät

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot