Tähdenlemto

Runoilija mimmuska

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.10.2015
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 21:45

Asuinpaikka: loppi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.6.1973

Runous on rakkautta.
Rakkaus on runoutta.
 
Minä näin tähdenlennon toivoin sinun tulevan tänne niin nopeasti kuin voit. Seuraavana päivänä kuulin tulet maanantaina.

Kiitos tähdenlento toteutit toiveeni.

Näin tänäänkin tähdenlennon ja toivoin eräs juttu toteutuisi hänen kanssaan mutta tiedän että se ei tule kyllä toteutumaan koskaan sillä en kerro siittä hänelle koskaan.

Valitettavasti asia on niin että rakkaus hänen kanssaan ei saa koskaan toteutua. Se tuntuu todella pahalta kun sitä ajattelee mutta sille ei vain voi mitään.
Selite: 
Rakkaus repii minut kappaleiksi ja tekee minusta hullun.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksipuolista rakkauttako, vai jotenkin muuten kiellettyä?
Runossasi, vaikka suruinen kovin on, on hienoa pohdintaa ja kaunista tunteiden kieltä.
 

Käyttäjän kaikki runot