im memoriam

Runoilija Kauris

mies
Julkaistu:
78
Liittynyt: 14.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.12.2023 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Runoissa voi unelmoida
Runoissa voi liioitella
Runoissa voi valehdella
Runoissa voi puhua totta
Parhaissa runoissa on sydän mukana


Pekka nukkui pois 5.12.2023 

Päätepysäkki

Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin.
Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen.
Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein.
Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu.
Pekan oma runo.


 

lapseni on kuollut
miten tuskani kestän
lapseni on kuollut
miten huomiseen jaksan

ei uskoni riittänyt
kaikk’ suurempi vei
ei toiveeni käynyt
vain rakkaus jäi

on maailmain musta
viel’ koittaako päivä
vain mielessä tuska
vain muistojen häivä

lapseni on kuollut
sitä hyväksy en
lapseni on kuollut
ken auttaa mua ken

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Lapsen kuoleman edessä kysymme, miksi?
Miksi hän, elämänsä alussa, temmataan pois.
Kysymyksiä, joihin emme vastausta saa.
Mutta hänen aikansa täyttyi...odottaa ja
valvoo enkelinä polkuasi, niin uskon.

Kolahti tuoreelle äidille ja tosi kovasti. Hyvä teksti.

Pohjatonta surua... kenenkään lapsi ei saisi lähteä ennen vanhempiaan...
Runosi herkisti kyyneliin.

Kaunis muistokirjoitus!Jaksamista!

Kauniisti kirjoitat menetyksestä, surusta ja sen tuottamasta kivusta :) *halii ja toivoo paljon voimia* :)

Todella hyvin puit sanoiksi suuren surun. "Vain rakkaus jäi" -eikä se koskaan häviä.

Koskettaa syvältä. Kyynelin.

Suru on käsinkosketeltavaa tässä runossa....

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot