Lukki ja sydän

Runoilija Kauris

mies
Julkaistu:
78
Liittynyt: 14.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.12.2023 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Runoissa voi unelmoida
Runoissa voi liioitella
Runoissa voi valehdella
Runoissa voi puhua totta
Parhaissa runoissa on sydän mukana


Pekka nukkui pois 5.12.2023 

Päätepysäkki

Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin.
Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen.
Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein.
Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu.
Pekan oma runo.


 

Minä piirrän sun rintaasi hellin sormin
lukin ja sydämen, tyttöni armain.
Korvaasi kuiskin palmarosaa,
ihollesi hieron ruusua ja ambraa.

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoitpa kauniisti.

Ihana runo,kaiken kertoo runosi.

Runo saa syvällisen merkityksensä tuosta lukista..mikä kontrasti muuhun!Pidin tämän rytmistä ja pehmeydestä.

Että merkitset omasi...
sydän on ok, mutta lukki?
symbooli aivan outo...
pitänee tutkia tarkemmin
hajusteet ihania, sopii!

kaunista--mutta se lukki..onko kiltti?

Lempituoksujani,musiikkikin värähtelee ihanasti korvaan,paitsi lukki,hui!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot