toinen

Runoilija ehjäpalanen

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 24.10.2015
Viimeksi paikalla: 1.11.2015 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.7.1988

 
toinen nainen
 
kanssasi on upeaa, ihanaa.
leijumme paratiisissa,
olemme täydellinen pari,
silloin kun olemme vain me kaksi.
 
sitten tulee ilta
et malttaisi olla, ajatuksesi harhailee.
Näen; Hän on mielessäsi
Jäät, koska tunnet sääliä minua ja anovaa katsettani kohtaan
Näen; tahdot mennä.
Illasta toiseen.
Katsot ikkunasta, vahdit puhelinta,
yrität keskittyä minuun.
Yritän riittää sinulle, turhaan.
 
Lopulta en kestä enää,
 annan sinun mennä.
Yön pimeinä tunteina vaihdamme osia,
minusta tulee levoton.
Selailen kanavia, hetken uhraan kirjalle, hetken siivoukselle, hetken tiskaamiseen.
Hetken toisensa jälkeen.
Aamu hämärtää, koetan nukkua.
Tiedän sinun olevan toisen pauloissa. Syleilevän häntä kunnes menetät järkesi.
 Ja vielä senkin jälkeen.
Mietin, mitä minulta puuttuu, mitä häneltä löytyy.
Mietin, mitä näet hänen petollisuudessaan.
 
Menee tunti, menee toinen. Kuluu päivä, kuluu kaksi.
Sitten palaat luokseni.
 Tulet varoen, hiljaa.

Sinussa on rakastajasi jäljet.
Suljen silmäni ja hänen hajunsa tunkeutuu lävitseni.
Ja katumus silmissäsi.
Olet nälkäinen ja väsynyt, syystäkin. Olemme vaiti.
Käyt nukkumaan.
 
Käperryn viereesi.
Huomenna olet kokonaan minun
olet saanut hänestä tarpeeksesi, hetkeksi
Nyt tyydyn rippeisiin, jotka ovat jääneet käyttämättä.
Tunnen itseni rähjäiseksi ovimatoksi kun sallin hiljaa tämän.
En vain tiedä kuinka tehdä itsestäni enemmän, kuinka riittää sinulle
Kuinka irroittaa sinut hänen terävien kynsiensä otteesta
Kuinka parantaa sinut
Katkerat sanat täyttävät mieleni;
Vihaan sinua, sinä mieheni orjuuttaja
hänen omaisuutensa ja elämänsä tuhlaaja,
sinä ahneuden perikuva, viekas, viettelevä rakastaja:
Kuningas Alkoholi.
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Syntymäpäiväonnittelut! Vaikuttava tarina.
 

Käyttäjän kaikki runot