Set my sails

Runoilija Sananen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.10.2015
Viimeksi paikalla: 23.3.2016 17:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
On stranger tides
I close my eyes
in the storm
as the world roars

Distant lands
in my hands and
haunting my mind
a Ghost once left behind

Years to spend
searching for days' end
Chasing dreams alone
Dreaming of a way back home
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot