Aavistus

Runoilija Sari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.10.2016 5:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

aavistus aamusta
ei niin pimeää
ettei erottaisi alkavaa valoa

ei niin valoisaa
ettei muistaisi
yön tummia sävyjä
lempeää unikuvaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monenlaisia aavistuksia mahtuu elämäämme. Kaunis runo, joka valonkin tuntee. Onnellista Syntymäpäivää!

Noilla valmiuksilla on hyvä lähteä viettämään syntymäpäivää, joten *Paljon onnea*.

Kaunista! Lisäksi tässä on hyvin ilmaistuna elämän kontrastit.

Tässä on sitä herkkyyttä mitä pitäs meijän jokkaesen aestija.

Hieno runo

Lempeän soljuva kuvaus heräämisen ensihetkistä. Pehmeä, utuinen, kaunis. Hieno runo!

Tässä on hienosti elämän menoa käsittelevä runo.
Aina pitäisi muistaa asioita hiukan enemmän kuin vaan meneillään olevat.
Joskus voi kesken kaiken surun, tulla pieni aurinko lämmittämään ja myös päinvastoin.

Tämä on todella hyvin ajatusta ohjaava runo.

Herkkä,kaunis.

Kaunis runo.

Viimeinen rivi on mun mielestä ylimääräinen. Mutta se on makuasia. Ehkä rivi on olennainen ajatuksen ja tunnelman kannalta, vaikka ei minulle avaudukaan. Muuten kyllä pidän. Ei niin pimeää ettei erottaisi alkavaa valoa, ja "ei niin valoisaa ettei muistaisi". Pimeä ja valo ovat läsnä toisissaan, jos ei muuten niin muistoina, ainakin aavistuksina. Parhaimmillaan se on kaunistakin, tärkeää. Valo kantaa kaiken läpi, ja ilossakin on surun häivähdys, tumma juonne elämänviisautena, empatiaa tuottavana ja ylläpitävänä. Se ei ole masennusta mutta kauniisti hymyilevää, tyyntynyttä melankoliaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sari Oven takana 20.8.2015 1 Runo
Sari Nimetön 12.12.2014 0 Runo
Sari Valo 3.8.2014 1 Runo
Sari kirvelee 3.8.2014 0 Runo
Sari Uni 4.3.2013 1 Runo
Sari Ohi 30.1.2013 0 Runo
Sari Aavistus 20.3.2012 10 Runo
Sari Odotan 21.5.2011 1 Runo
Sari Jälkeen 22.12.2010 3 Runo
Sari Nimetön 29.1.2010 18 Runo