Vihaatko aamuherätyksiä?

Runoilija Pattarella

Älä mene nukkumaan ollenkaan, niin ei tarvitse aamulla herätäkään...

Selite: 
...ite käytän tätä logiikkaa sillon jos herätys olis tosi aikainen tai ehtisin nukkua vain hyvin vähän. Toimii ihan ok, jos ei tavaks tuu, ihminenhän tarvitsee unta!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut