Opinnäytetyö-raportti runon muodossa

Runoilija Pattarella

Ranskassa maatilalla aloitettiin
Ystävän kanssa aihetta mietittiin
Kaikenlaista alkoholittomasta yökerhosta -----kuumailmapalloristiäisiin pohdittiin
Koululla lopulta keilahalliin päädyttiin

Isäni keilahallilla joka päivä työskentelee
Hän tiedon keruun helpoksi mahdollistanee
10 vuoden kokemuksella minulle tuttua lienee
Esittely varmaan kaiken tarpeellisen käsittänee

Ensin ohjeita tarpeellisia saadaan
Tietoja iskältä ja netistä haetaan
Kameran uhreiksi joutuneita kuvataan
Sitten vain jonkinlainen työ kootaan

Wordillä olisi hieman sekavaa
Excelin toivottomuudelle voi täysillä nauraa
Kaikkeen muuhunkin ajan tuhlaaminen olisi turhaa
Power Point vain työn suunnilleen järkeväksi -----mahdollistaa

Itselläni meinasi usko lopahtaa
Enhän mitään koskaan aikaan saa
Opettaja hyvin tähän toivoa antaa
Kiitos siitä, että niin hyvin työnsä osaa

Opettaja käskee jopa valehdellakin
Joskus jopa käytän taitoa sitäkin
Itse pysyn nyt totuudessa kuitenkin
Koska huono olen, on sitä myös työnikin

Varmasti opin työstäni jotain
Yhtä kokemusta rikkaampi olen vain
Päässäni suurentui kai motivaatiokasvain
Opin myös antamaan anteeksi sen, että apua itselleni -----sain

Selite: 
Rivitys vähän kärsii, kun ei mahdu yhel rivil joka kohdas, kun osa liian pitkiä.. Tää on siis ihan oikeesti kirjoitettu koulua varten.. Ope tykkäs lukee vaihteex vähän erilaist....
Kategoria: 
 

Kommentit

Käyhän se raportti näinkin :)
Varmaankin piristävän erilainen opellekkin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut