^

Runoilija Pattarella

Itselleen on vaikea valehdella!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikeaahan se on, mutta onnistuu sekin hetkittäin. Tosin ei toimi pitkällä aikavälillä, eikä pidäkään toimia. Valehtelu on rumaa.
Huutomerkki korostaa sopivasti sisältöä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut