Rohkeutta..

Runoilija Pattarella

Elämänkokemus lisää rohkeutta!

Selite: 
Joo, on tullu huomattuu omas elämäs.. Ei auta muu, ku jaksaa odottaa, kaupastakaan ei voi kaikkee ostaa..:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyesti ja ytimekkäästi ilmaistu, ja lisään mielessäni kaikki muut kliseet tähän kommenttini perään .
Hienosti sanottu .

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut