Menetys

Runoilija Pattarella

Kun menettää jotain, on enemmän aikaa nauttia siitä mitä jää jäljelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

totta tämäkin. hieno runo!

totta kunhan päästään irti siitä mitä menetti, pidän mietteestäsi

totta, ei paljous tee onnelliseksi :)

Tykkäsin tästä yksinjertaisesta, viisauden sisältävästä mietteestä.
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut