MELONTALEIRI

Runoilija Pattarella

Meloen upeissa järvissä kanootilla
Elämää erämaastossa nuotiolla
Liikuntaa kauniissa luonnossa
Onnistunutta ruokaa monesti päivässä
Nukuttiin teltoissa ja laavuissa
Tänään mökissä ja saunassa rentouduttiin
Aurinkoisesta säästä koko viikko nautittiin

.....Loma
..........Erittäin
...............Ihanalla
....................Reitillä
.........................Ikimuistoisesti

Selite: 
Juu, eli tällainen viikko 20-25.8.2007 tuli vietettyä.. Piti kirjoittaa sinne mökin vieraskirjaan jotain, niin tää on vähän tällainen väkisin väännetyn oloinen.. :) Huomaathan alkukirjaimet..?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikimuistoisen kaunis<3

Kiitoksia, kokeile toki;)
tää on hieno.. varsinkin kun on itellä samantapaista kokemusta. mahtava :)

Upeaa melontaa sanojen virrassa.....

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut