Kirkkaiden pisteiden takana

Runoilija Nejata

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.10.2015
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 13:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Nuo kirkkaat pisteet taivaalla
saa kaiken näyttämään niin kauniilta
jos joskus näkisin niiden taa
valoisa avaruus saa aikaan taas
miettimään sitä pimeää puolta tähtien
 
Oot nähnyt mut polvillani
karkota mut
oot nähnyt kun rukoilen
etten koskaan joutuisi olemaan yksin
siksi itken
 
Karkota mut
 
Oon joskus niin heikko etten tiedä miten mut nähdään
valo heijastuu mun silmiin ja sokaisee
siks mä näen kaiken läpi mahdottoman
ja ootan sua koska välitän
 
Tajuaako kukaan yhdistää mun virheitä menneisyyteen
karkota mut
en käsitä tätä kaikkea mitä oon mennyt tekemään
karkota mut
karkota mut
 
Nyt kun mä myönnän tämän
ei mikään voi estää rangaistusta
mun unettomat yöt ei oo mitään verrattuna tähän
vaikka kaikki oiskin pelkkää mielikuvitusta
 
Mut nuo kirkkaat pisteet lohduttaa
joskus mä oon yksi niistä
ei oo aikaa ei oo paikkaa
enkä mä tiedä enää mistä
mua voi enää etsiä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdutonta, mutta kaunista sellaista tekstiä.
Hieno runokokonaisuus.
 

Käyttäjän kaikki runot