Nimetön

Runoilija Repi

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 2.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei ollut muuta tarjota
kuin nämä ruostuneet kädet.
niillä kannoin sinut kotiin
ja kastoin hiljaisuuden meressä.

luulivat minun jättävän sinut
siitä päättelin
että arvostus on melko vähäistä.
mutta eihän se haittaa
en tullut sinun luoksesi
hakemaan hyväksyntää
tulin sinun luoksesi
en ottamaan kiinni kun kaadut
vaan tulin kaatumaan kanssasi.

en etsinyt aurinkoa täyttämään päivääni.
etsin Kuuta johdattamaan läpi yön.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot