Non dire

Runoilija 78f0f45f6a2165a4a725aa69b3ed2415

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005
Viimeksi paikalla: 13.5.2018 0:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Älä sano,
että olen hyvä ihminen,
sillä sitä
en ole.

Kummasti vain,
huonouteni,
aina ratkaisevalla hetkellä,
jää jonnekkin piiloon.

Todella,

väärinkäsitysten välttämiseksi,
voisit kutsua minua
hyväksi ihmiseksi,
piilottamaan oman,
kaiken kattavan huonouden,

mutta muuta,
älä sano !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot