Nimetön

Runoilija sad-child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''Jos haluat nykyhetken olevan erilainen kuin menneisyys, tutki menneisyyttä.'' -Baruch Spinoza

''Carpe diem - tartu hetkeen.'' -Horatius

''On vain kaksi voimaa maailmassa: miekka ja ajatus. Ajan pitkään ajatus aina voittaa miekan.'' -Napoleon Bonaparte

''I'm not a Dreamer - I'm a Doer.''

''Stronger than yesterday.''

''Elämä on kaunein satu.''
-Hans Christian Andersen

''Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä. Siinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle.'' -Tommy Tabermann

''Älä tuijota ihmeisiin - sinä olet ihme.'' -Henry Miller

''Maailma on peili joka näyttää jokaiselle hänen omat kasvonsa.'' - William Thackeray

''Mikään ei kuivu nopeammin kuin kyynel'' -Cicero

''Kärsiessään yksin ihminen loukkaa ystäväänsä.'' -Jean de Rotrou
 

Sä seisot katolla
Sä käsket mun katsoo
Kuinka maailma on kaunis

Ja vain mä nään surun sun silmissä
Mä huomaan sun
Kyynelistä märät takinhihat

Et sä tullut tänne yötä ihailee

Mä nään sun läpi
Silti valehtelet
''Kulta, kaikki on hyvin''

Et nää etten oo enää sokee
Ja sitä isoa virhettä en anna sun tehdä

Tiedän kyllä että pois sä haluat,
Pieni elämäsi hetkeksi syliini lepäämään laske
Kädestä pitäen opetan sut uudelleen elämään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja koskettava runo

Kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sad-child Nimetön 9.6.2012 2 Runo
sad-child Nimetön 6.6.2012 2 Runo
sad-child 114 8.5.2012 0 Runo
sad-child 112 13.4.2012 3 Runo
sad-child 110 12.4.2012 1 Runo
sad-child 111 12.4.2012 2 Runo
sad-child 109 11.4.2012 1 Runo
sad-child 107 9.4.2012 0 Runo
sad-child 108 9.4.2012 0 Runo
sad-child 106 20.1.2012 5 Runo