Mittaustuloksia

Runoilija Dada

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.8.2015
Viimeksi paikalla: 8.9.2023 10:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Kun suru asettui vaakaan
ja sen paino veti väärään

lopetin tunnustelun:

sanaakaan ette enää saa.

Luoja 
varjele meitä
omahyväisiltä

näihin päiviin
pienet painot riittävät

-

Aamulla oli koleaa
ja takki oli lämmin

vapauduin mielestäni
pitkästä aikaa kuin
hyvä rangaistusvanki

se
syyttä vangittu
syyttä tuomittu

kuin elämästä
pian poisrajattu

rakeinen
epätarkka kuvani.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Alku on upea
Ano ja ja voita

Lopussa kyyneiltä 
Kiitos <3
Alku on upea
Ano ja ja voita

Lopussa kyyneiltä 
Säväyttävän koskettava teos.
Kiitos sinulle kommentistasi <3
Kyllä se kuvakin siitä varmasti vielä selkenee.
No sitä toivotaan :) Kiitoksin!
 

Käyttäjän kaikki runot