etsip

Runoilija tÄssä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2017 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

. totta vai tarua .? .ääää.
 

olisiko tämä
jo tarpeeksi,
kun vieras nainen
laulaa minun sanojani
kaikkien kuullen,
liian lujaa,
häpeilemättä?

saisiko tästä,
vihdoin ja viimein
pisteen kaikelle,
kun ohikulkijatkin
näkevät jo kyyneleeni
ja katsovat säälien;

tuon tytön sydän
on vain viittä vaille kasassa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot