Keväst suve

Runoilija vaeltaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:40

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eik kevä meina ollenka tullakka
ku ain vaa o kylmä ja tuulist

Sit ruppe lopulttas satama kropisema
tulevak kylmä alas taivalt - ilma lämppe

Ruppeva lehre suurentuma
pihlajalehrekki aukkevak ku nyrki

Ruaho o yhtäkkiä nii viheriäist
nii pehmiä et tekis miäl oikke silittä

Sii samas o kaik paika täyn voikukkassi
luule et tais tulla samantiä suvi

Selite: 
Kevät tuli kovin vaivalloisesti ja hitaasti kunnes sitten olikin jo kesä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskasest myhäilty tämä! Sit ku sitä ruppe oikke miättimä, se alka lämmittämä, meinaan runo! Ja jos oikke lähelt ruppe lukema voi tuntte iha ruahon tuaksunki nenässe saak. Mää tykkäsin täst! Ja suvest kans:))

 

Käyttäjän kaikki runot