Ota elämältä kaikki vastaan

Runoilija cheel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 25.11.2017 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon jälkeen palailin tänne kirjoittelemaan runoja, joita on vuosien varrella kertynyt säilöön. Elämästä, minusta, muista. Kaikesta, mitä elämä voikaan vastaan tuoda. Niistä kaikista olen säilynyt ja tullut vahvaksi. Tärkeimpänä mottona lyhenne LOL - Living out Loud Elä kaikki se täysillä!
 

Saanhan sanoa,
että minä olen elänyt elämääni täysillä

Olen mennyt kun siihen on ollut mahdollisuus,
olen tarttunut kiinni kun vastaan on kävelty

Olen suudellut
olen rakastanut
olen ollut alttiina kaikelle sille,
mitä maailma voikaan vastaan tuoda.

Sitten joskus,
kun lapseni kysyvät elämänohjeita minulta,
voin vain sanoa

"Mene sinne missä sydämesi lepää,
koe kaikki se mistä haaveilet,
löydä se mitä etsit
ja tiedäthän, sinulla on aina koti minne olet tervetullut"

Minun kotini rakentuu tunteesta,
kun tietää,
että minua rakastetaan.

Maantieteellinen sijainti ei ratkaise,
se vain lisää kiehtovuuttaan.

Selite: 
Neljästä edellisestä syyskuusta olen vain yhden viettänyt suomessa. Elämä vie :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä vie :) tosiaan. Ihanasti kerrottu tärkeä elämän viisaus!

Elämä vie :) tosiaan. Ihanasti kerrottu tärkeä elämän viisaus!

 

Käyttäjän kaikki runot