Joulu on tullu kaupunkiin

Runoilija 433ec116c9537261e3590fb9aa5406e2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 26.12.2017 17:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.5.2024



Rakkaus

on

RIKKAUS
 

Joulu on tullut kaupunkiin

Joulu on tullut sydämiin.
Etsimme keskeltä pimeyden valoa
Jeesuslapsosen.

Kylmä paukkuva pakkanen
kaukana on arki kiireinen.

Joulun rauhan tavoitamme
kun uskomme ja  ymmärrämme
Joulun ikuisen sanoman
Jeesus lapsonen luona
paimenten ja lampaiden.
Tuo rauhan sydänten.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot