Itserakas

Runoilija kanttori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 0:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhun ja kirjoitan
vain ja ainoastaan itsestäni
ja omista asioistani.
Ja ajatuksistani.

Sillä ne ovat ainoat asiat,
jotka tunnen ja tiedän
riittävän hyvin voidakseni ottaa
niihin kantaa.

Älä siis pidä minua itsekeskeisenä
tai itserakkaana.

Olen vain varovainen,
suvaitseva ja kohtelias.

- Harri Mölsä - 2016

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinähän olet siis todella esimerkillinen mies. 
Jokainen lie itseään kirjoittaa tavalla tai toisella
 

Käyttäjän kaikki runot