Mahdollisuus

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Jos vaikka raottaisi ovea
antaisi auringon piirtää säteitään

kimaltava, uusi kevät
sirpaleista sulanut
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tai edes hymyilisi kevääseen päin, ehkä se tulisi lähemmäs. 
Kyllä se tulee, aurinko jo lämmittää
Kun on leuto kevätsää, niin pajukissa kimalaiset kissoja silittää....

Upea kevätruno tämä.
Tunnetta täynnä, tarkoittaen todella. Pysäyttävän kaunis lopetus :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot