Uneton

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 21:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Uneton yö,
tikittävä kello,

rauhattomuuden 
levottomat kädet,

käärmeenä mateleva aika.

Silmäluomien takana
muisto jäljistä iholla.

Mieluusti valvoisin,
kätesi paitani alla.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvasti tunnelmoitu aito runo.
Kiittää ja kumartaa
Unettomuus ei ole koskaan kivaa, mutta tuo vaihtoehto kelpaisi
Niinpä. kiitos sulle.
Tarttuva on tunnelma runossa ja hyvin mukanaan vievät kielikuvat vertailevina elementteinä.
Kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot